Μας ελάτε σε επαφή με
Sandy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798

Pearl Electric Co.,Ltd.

Πρωτοποριακή ηγεσία στην κατασκευή μετασχηματιστών δύναμης.

 • Pearl Electric Co.,Ltd.
 • Pearl Electric Co.,Ltd.
 • Pearl Electric Co.,Ltd.
 • Pearl Electric Co.,Ltd.
<-Video Images->
Κύρια Αγορά: Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες Μαργαριτάρι Αριθμός Υπαλλήλων 500~750
Ετήσιες πωλήσεις 150-200 million Ιδρύθηκε Έτος 1958
Εξαγωγή pc 10% - 20%
Εισαγωγή

Pearl Electric Co.,Ltd.


Η ηλεκτρική Co. μαργαριταριών, ΕΠΕ είναι πρωτοποριακός κατασκευαστής τεχνολογίας στη μετάδοση δύναμης και το μετασχηματισμό που μετασχηματιστής δύναμης κυρίως έρευνας και ανεφοδιασμού. Η κύρια κάλυψη προϊόντων είναι μετασχηματιστής δύναμης 220kV (και κάτω από 220kV) oil-immersed, μετασχηματιστής δύναμης ξηρός-τύπων 35kV (και κάτω από 35kV), αντιδραστήρες, μαξιλάρι-τοποθετημένος μετασχηματιστής και προκατασκευασμένος υποσταθμός.

Το μαργαριτάρι καταλαμβάνει μια έκταση εργοστασίων 9 εκταρίων, με περισσότερα από 6 εκτάρια των σύγχρονων κτηρίων εργοστασίων. Η κατοχή περισσότερων από 600 υπαλλήλων και η κατοχή περισσότερων από 260 συνόλων εξειδικευμένου εξοπλισμού κατασκευής, μαργαριτάρι καυχώνται μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 6 εκατομμύριο μετασχηματιστών kVA, 1,50 εκατομμύριο kvar αντιδραστήρων και των συνόλων περισσότερο από το 2000 μαξιλάρι-τοποθετημένου μετασχηματιστή/προκατασκευασμένου υποσταθμού.
Το μαργαριτάρι ηλεκτρικό καυχάται μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α με περισσότερους από 60 μηχανικούς για την ανάπτυξη των νέων προϊόντων, το σχέδιο του προσαρμοσμένου προτύπου και την εγγύηση της κατασκευής εργοστασίων. Το μαργαριτάρι ηλεκτρικό έχει καθιερώσει επίσης ένα πλήρες ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, με τις ακόλουθες πιστοποιήσεις που περνούν: ISO9001: 2008 πιστοποίηση ποιοτικής διαχείρισης, περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ISO14001 και πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης υγειών και ασφαλειών επαγγέλματος OHSAS18000.

Ιστορία

Pearl Electric Co.,Ltd.

Υπηρεσία

Παράγουμε κυρίως και παρέχουμε:

 1. 35 KV και κάτω από 35 kV ξεραίνουν το μετασχηματιστή τύπων
 2. 35 KV και κάτω από 35 KV βυθισμένο τον πετρέλαιο μετασχηματιστή διανομής
 3. 230 KV και κάτω από 230 KV βυθισμένο τον πετρέλαιο μετασχηματιστή δύναμης
 4. 35 KV και κάτω από 35 KV το μετασχηματιστή υποσταθμών
 5. Αντιδραστήρες και άλλος εξοπλισμός μετάδοσης δύναμης

Pearl Electric Co.,Ltd.

Η ομάδα μας

Το μαργαριτάρι ηλεκτρικό αυστηρά συμφωνείται με τις απαιτήσεις ISO9001: το 2008 και καθιερώνει το σύστημα διαχείρισης συστήματος επιχείρησης, που διατυπώνει «το εγχειρίδιο ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης επιχείρησης». Το εγχειρίδιο δείχνει τη διοικητική οργάνωση και προσδιορίζει την ευθύνη για το διαφορετικό τμήμα, καθορισμένοι κανόνες για την καθημερινή διαχείριση κατά τη διάρκεια όλου του προγραμματισμού, διαδικασία απόφασης.

Εμπορικό τμήμα

Είναι αρμόδιο για τη συλλογή και οι απεικονίζοντας πληροφορίες αγοράς, ικανοποιητική έρευνα του πελάτη, όλες οι ενέργειες πρέπει να συμφωνηθούν με τις απαιτήσεις «του συστήματος ελέγχου επικοινωνίας πελατών» και «του συστήματος ελέγχου αναθεώρησης συμβάσεων».

Pearl Electric Co.,Ltd.

Τεχνικό τμήμα

Είναι αρμόδιο για να σχεδιάσει και να αναπτύξει τα προϊόντα σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και τις πληροφορίες αγοράς που παρέχονται από το εμπορικό τμήμα. Όλες οι ενέργειες πρέπει να συμφωνηθούν με «τη διαδικασία σχεδίου προϊόντων» και τη «νέα διαδικασία ανάπτυξης προϊόντος» για να ικανοποιήσουν την ανάγκη των πελατών.

Pearl Electric Co.,Ltd.

Τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης

Είναι αρμόδιο για να κάνει τη δοκιμή και να χειριστεί τα μη αποδεκτά προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου προϊόντων, του κανονισμού και της τεχνικής προδιαγραφής, για να αποφύγει την παράδοση των αναρμόδιων προϊόντων. Όλη η δράση πρέπει να συμφωνηθεί με «τη διαδικασία ελέγχου προϊόντων απόρριψης».

Pearl Electric Co.,Ltd.

 

Τμήμα διοικητικών μεριμνών

Είναι αρμόδιο για να αγοράσει και να διαχειριστεί τους προμηθευτές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σχεδίου που παρέχονται από το τεχνικό τμήμα. Όλες οι ενέργειες πρέπει να συμφωνηθούν με «τη διαδικασία ελέγχου προμήθειας» και «τη διαδικασία ελέγχου προμηθευτών».

Η ανάπτυξη προϊόντος είναι αρμόδια για τη διαδικασία κατασκευής ακολουθεί τις απαιτήσεις τεχνικού και του σχεδίου. Όλη η δράση πρέπει να συμφωνηθεί με «τη διαδικασία ελέγχου διαδικασίας παραγωγής».

 

Pearl Electric Co.,Ltd.

Τμήμα μεταπώλησης

Επιμένοντας στην αρχή της «ειλικρινούς υπηρεσίας» και στοχεύοντας να κερδίσει την ικανοποίηση των πελατών, το μαργαριτάρι ηλεκτρικό πάντα προσπαθεί να τελειοποιήσει την πριν από-πώληση, την κατά τη διάρκεια-πώληση, και τις υπηρεσίες μεταπώλησής του. Με την ισχυρή τεχνική δύναμη και την τεχνολογική εμπειρία της που συσσωρεύονται για πολλά χρόνια, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα επαγγελματικά σχέδια και τις καλύτερες λύσεις και να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση του πελάτη για τα μεμονωμένα προϊόντα. Το προϊόν και η υπηρεσία του μαργαριταριού έχουν αναγνωριστεί ιδιαίτερα και έχουν αξιολογηθεί από όλους τους χρήστες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η επιχείρηση υπόσχεται να παρέχει τα ανώτερος-ποιοτικά προϊόντα και την πρώτος-εκτιμώντας υπηρεσία μεταπωλήσεων όπως κάναμε στο παρελθόν:

 1. «Εγγύηση τρία» για ένα έτος (επισκευή, αντικατάσταση και επιστροφή ποσού) και «χρεωμένη εγγύηση συντήρησης» για 20 έτη.
 2. Να παράσχει τις τεχνικές διαβουλεύσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη δωρεάν και παροχή της καθοδήγησης στους πελάτες κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και της ρύθμισης προϊόντων.
 3. Διοργάνωση των δωρεάν εκπαιδευτικών μαθημάτων επάνω στις απαιτήσεις του πελάτη για την εγκατάσταση, τη ρύθμιση, τη χρήση, τη λειτουργία και τη συντήρηση εξοπλισμού.
 4. Έγκαιρη απάντηση στο αίτημα του πελάτη. Σε περίπτωση ελαττώματος προϊόντων κατά τη διάρκεια της λειτουργίας προϊόντων, κανένα θέμα αυτό δεν είναι πρόβλημα ποιότητας του προϊόντος ή ατύχημα χειρισμού του χειριστή, θα δώσουμε την απάντηση μέσα σε μια ώρα αφότου παραλαμβάνονται οι πληροφορίες, στέλνουμε το μηχανικό στην περιοχή σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα και λύνουμε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. (24ωρη γραμμή υπηρεσιών: +862022626603)
 5. Μετά από την εγγυητική περίοδο, παρέχουμε τις συναρμολογήσεις και τα μέρη που απαιτούνται για τη συντήρηση εξοπλισμού, με τις πιό προνομιακές τιμές.
 6. Συνεχώς βελτιώνοντας την ποιότητα των προϊόντων και τις περαιτέρω ικανοποιώντας απαιτήσεις BT πελατών που πραγματοποιούν περιοδικά τον πελάτη που επισκέπτεται και που συλλέγει τον πελάτη ανατροφοδοτήστε.

Pearl Electric Co.,Ltd.