Μας ελάτε σε επαφή με
Sandy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-020-22626603

WhatsApp : 008618826241798

Γραμμή Παραγωγής
  • κατασκευαστής μετασχηματιστών δύναμης
  • κατασκευαστής μετασχηματιστών δύναμης
  • κατασκευαστής μετασχηματιστών δύναμης
  • κατασκευαστής μετασχηματιστών δύναμης
  • κατασκευαστής μετασχηματιστών δύναμης

 

Περιοχή και εξοπλισμός εργοστασίων

 

Ηλεκτρικές καλύψεις μαργαριταριών ένας τομέας εργοστασίων 105000 τετραγωνικών μέτρων, με περισσότερα από 72000 τετραγωνικά μέτρα του ενημερωμένου κτηρίου εργαστηρίων.

 

Τα εργαστήρια είναι εξοπλισμένα περισσότερες από 600 μονάδες του σύγχρονου εξοπλισμού κατασκευής, που προωθούνται με στην Κίνα και στο εξωτερικό, όπως ο πλήρως αυτοματοποιημένος κενός ρητίνη-πετώντας εξοπλισμός που εισάγεται από την επιχείρηση της Γερμανίας HÜBERS, οι αυτόματες σκίζοντας γραμμές για την κατασκευή φύλλων χάλυβα πυριτίου, γραμμή κουράς 600mm την αυτόματη εγκάρσια κάμπτοντας μηχανή για την κατασκευή πυρήνων μετασχηματιστών, σερβο 500t ηλεκτρουδραυλική και του αριθμητικός-ελέγχου, ζαρωμένη γραμμή κατασκευής δεξαμενών, άνεμος μηχανή φύλλο αλουμινίου-τύπων, πλατφόρμα ελασματοποίησης και στροφής για τη μεγάλου μεγέθους κατασκευή πυρήνων μετασχηματιστών, μεγάλης κλίμακας πλατφόρμα συνελεύσεων μετασχηματιστών, τις ξεραίνοντας εγκαταστάσεις ατμός-φάσης και κ.λπ….

 

Το πλήρες σύνολο εξοπλισμού δοκιμής μετασχηματιστών είναι εξοπλισμένο στο κέντρο δοκιμής, συμπεριλαμβανομένου του προστατευμένου δωματίου μέτρησης για την τοπική μερική δοκιμή απαλλαγής και θορύβου. Ηλεκτρικός ηλεκτρικός μαργαριταριών έχει την ικανότητα να πραγματοποιήσει όλες τις δοκιμές τύπων και τις στερεότυπες δοκιμές του μετασχηματιστή 220kV και κάτω από-220kV (εκτός από τη δοκιμή βραχυκυκλώματος) μέσα στο κέντρο δοκιμής, κατά συνέπεια ικανοποιώντας πολύ τις διάφορες απαιτήσεις δοκιμής για την έρευνα, το σχέδιο και την κατασκευή προϊόντων μετασχηματιστών.

OEM / ODM
  • κατασκευαστής μετασχηματιστών δύναμης
  • κατασκευαστής μετασχηματιστών δύναμης

 

Ευρεία εξαγωγή

 

Από την έναρξη το 1958, το μαργαριτάρι ηλεκτρικό έχει κερδίσει πάντα την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη του πελάτη με τη προηγμένη τεχνολογία, την ανώτερη ποιότητα, τη διακριτική υπηρεσία και την ειλικρινή συνεργασία. Το αχλάδι Electricl αναγνωρίζεται ιδιαίτερα από την αρχή και απολαμβάνει μια υψηλή φήμη στη βιομηχανία. Τέτοιοι τίτλοι χορηγούνται στο μαργαριτάρι ηλεκτρικό ως «ιδιωτικές επιχειρήσεις Guangzhou top 100», «εκτιμώντας τη σύμβαση και κρατώντας την πιστωτική επιχείρηση για 17 συνεχή έτη», «η επιχείρηση υψηλής & νέας τεχνολογίας Guangzhou», «Guangdong το τοπ εμπορικό σήμα», «Guangdong οι top 50 βασικές κατασκευαστικές επιχειρήσεις εξοπλισμού» και τα προϊόντα μαργαριταριών κ.λπ.… έχουν κερδίσει τα διάφορα επιστημονικά και τεχνολογικά βραβεία προόδου σε εθνικό, επαρχιακό και δημοτικό επίπεδο.

 

Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή μετασχηματιστών με την ιστορία περισσότερο από 50years', το μαργαριτάρι ηλεκτρικό είναι κατάλληλο από KEMA, CESI, και έχει κρατήσει μια μακροπρόθεσμη καλή επιχειρησιακή σχέση με το κρατικό πλέγμα της Κίνας, εθνική ομάδα Engery.

 

Προηγμένη και υψηλός - η ποιότητα συμβάλλει στην επιτυχία μας στον πυρηνικό σταθμό της Κίνας. Το μαργαριτάρι ταξινομεί επιτυχώς την κορυφή 4 στους προμηθευτές εξοπλισμού δύναμης καθαρής ενέργειας της Κίνας, όπως η αιολική ενέργεια, ο σταθμός υδρενέργειας, το αγρόκτημα ηλιακής ενέργειας, κ.λπ.

 

Η ευρεία αγορά εξαγωγής του μαργαριταριού έχει αρχίσει από το 2011, και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας, η αγορά μαργαριταριών oversea έχει επιτύχει τα διάφορα προγράμματα συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, Νότια Αφρική, μέση ανατολή, Νότια Ασία (Μαλαισία, το Μιανμάρ, Ινδία, Νεπάλ…)Η Ευρώπη και άλλες περιοχές και χώρες, με την ποσότητα πάνω από 100 προγραμμάτων και μαργαριταριού επεκτείνονται ακόμα.

 

Ε & Α
  • κατασκευαστής μετασχηματιστών δύναμης
  • Εξουσία

 

Επιτεύγματα έρευνας και ανάπτυξης

 

Οι ηλεκτρικοί μετασχηματιστές μαργαριταριών, αντιδραστήρες, μαξιλάρι-τοποθετημένοι μετασχηματιστές πέρασαν όλες τις δοκιμές που αξιολογήθηκαν από την εθνική επιτακτική οργάνωση.

 

Το Μάρτιο του 2015, το μαργαριτάρι ηλεκτρικό έφηυρε τον αρχικό water-cooling CAP1400 phaser μετασχηματιστή για τον κύριο μετατροπέα μεταβλητός-συχνότητας αντλιών και πέρασε επιτυχώς την εθνική αξιολόγηση τεχνολογίας νέων προϊόντων. CAP1400 ο πυρηνικός ηλεκτρικός υποσταθμός είναι το πρόγραμμα ορόσημων κατά τη διάρκεια της περιόδου οικοδόμησης ενός καινοτομία-δημιουργημένου έθνους. Βάσει της εκμάθησης και της αφομοίωσης της προηγμένης πυρηνικής τεχνολογίας της εισαγόμενης τρίτης γενιάς AP1000, μαργαριταριών ηλεκτρική πυρηνική μονάδα ισχύος αντιδραστήρων διατηρημένου σταθερή ατμοσφαιρική πίεση νερού μορφών προηγμένη μεγάλος-τρόμος μέσω της ανεξάρτητων έρευνας και της ανάπτυξης.

 

το EE συγχρονίζει τον τρεις-τυλίγοντας μετασχηματιστή δύναμης μετασχηματιστών δύναμης που κατασκευάζεται από το μαργαριτάρι ηλεκτρικό, που ταξινομεί το έβδομο μεταξύ των παρόμοιων προϊόντων, τα οποία έχουν περάσει όλες τις δοκιμές συμπεριλαμβανομένου του βραχυκυκλώματος αντιστέκονται τη δοκιμή της ποιοτικής επίβλεψης κρατικών μετασχηματιστών & του κέντρου δοκιμής στην πρώτη προσπάθεια.

 

Οι ξηροί μετασχηματιστές τύπων πέρασαν τη δοκιμή και που ενέκριναν από ιταλικά CESI και Netherland KEMA.

Για να αποκριθεί και να έχει την εντολή να ενέργεια-πριονίσει και του περιβάλλοντος της πολιτικής προστασίας, το μαργαριτάρι ηλεκτρικό επιτυχώς 35kV μαξιλάρι-που τοποθετείται αναπτύσσει και προ-που τοποθετείται μετασχηματιστής για την παραγωγή αιολικής ενέργειας και έγινε ο μεγαλύτερος μάζα-κατασκευαστής του μαξιλάρι-τοποθετημένου μετασχηματιστή για την παραγωγή αιολικής ενέργειας. SF11-4000/35 δακτυλογραφήστε το μετασχηματιστή, που είναι στόχος στο διανομέα αέρα μεγαλύτερης κλίμακας, πέρασε ομαλά όλες τις δοκιμές της ποιοτικής επίβλεψης κρατικών μετασχηματιστών & του κέντρου δοκιμής.

 

Το 2010, ο ηλεκτρικός επιτυχώς αναπτυγμένος ξηρός τύπος κατηγορίας 1E μετασχηματιστών δύναμης τύπων μαργαριταριών scb10-ε-800/6.3 για τον πυρηνικό ηλεκτρικό υποσταθμό, έγινε κινεζικός αρχικός μετασχηματιστής που συμφωνεί με τα πρότυπα και γαλλικό rcc-ε και αμερικανικό IEEE, που απονεμήθηκε το «εσωτερικό μόλυβδο, την εξωτερική πρόοδο» από την εθνική αρχή.

Ο άμορφος μετασχηματιστής SCBH15-2000/10 τύπων κραμάτων ξηρός, ο τύπος και ο άμορφος μετασχηματιστής sbh15-μ-2000/10 SCBH15-1600/35 τύπων κραμάτων oil-immersed τύπος είναι ο τύπος μεγαλύτερης περιεκτικότητας που πέρασε όλες τις δοκιμές στην πρώτη προσπάθεια στον κόσμο.