Μας ελάτε σε επαφή με
Sandy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-020-22626603

WhatsApp : 008618826241798

Pearl Electric Co.,Ltd.

Ακολουθήστε την άριστη ποιότητα δημιουργεί το σημαντικό εμπορικό σήμα

  • Pearl Electric Co.,Ltd.
  • Pearl Electric Co.,Ltd.
  • Pearl Electric Co.,Ltd.
  • Pearl Electric Co.,Ltd.
  • Pearl Electric Co.,Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες Μαργαριτάρι: Αριθμός Υπαλλήλων 500~750:
Ετήσιες πωλήσεις 0.5-1 billion: Ιδρύθηκε Έτος 1958:
Εξαγωγή pc 10% - 20%:
Εισαγωγή

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Co. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ, ΕΠΕ

 


Η ηλεκτρική Co. μαργαριταριών, ΕΠΕ είναι πρωτοποριακός κατασκευαστής τεχνολογίας στη μετάδοση δύναμης και το μετασχηματισμό που μετασχηματιστής δύναμης κυρίως έρευνας και ανεφοδιασμού. Η κύρια κάλυψη προϊόντων είναι μετασχηματιστής δύναμης 220kV (και κάτω από 220kV) oil-immersed, μετασχηματιστής δύναμης ξηρός-τύπων 35kV (και κάτω από 35kV), αντιδραστήρες, μαξιλάρι-τοποθετημένος μετασχηματιστής και προκατασκευασμένος υποσταθμός.

 

Το μαργαριτάρι καταλαμβάνει μια έκταση εργοστασίων 9 εκταρίων, με περισσότερα από 6 εκτάρια των σύγχρονων κτηρίων εργοστασίων. Η κατοχή περισσότερων από 600 υπαλλήλων και η κατοχή περισσότερων από 260 συνόλων εξειδικευμένου εξοπλισμού κατασκευής, μαργαριτάρι καυχώνται μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 6 εκατομμύριο μετασχηματιστών kVA, 1,50 εκατομμύριο kvar αντιδραστήρων και των συνόλων περισσότερο από το 2000 μαξιλάρι-τοποθετημένου μετασχηματιστή/προκατασκευασμένου υποσταθμού.

Το μαργαριτάρι ηλεκτρικό καυχάται μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α με περισσότερους από 60 μηχανικούς για την ανάπτυξη των νέων προϊόντων, το σχέδιο του προσαρμοσμένου προτύπου και την εγγύηση της κατασκευής εργοστασίων. Το μαργαριτάρι ηλεκτρικό έχει καθιερώσει επίσης ένα πλήρες ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, με τις ακόλουθες πιστοποιήσεις που περνούν: ISO9001: 2008 πιστοποίηση ποιοτικής διαχείρισης, περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ISO14001 και πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης υγειών και ασφαλειών επαγγέλματος OHSAS18000.

 

 


 


 

Ιστορία

 

ΚΥΡΙΟ ΣΗΜΕΊΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 

1958.8 το εργοστάσιο ηλεκτρικών κινητήρων Panyu ιδρύθηκε.

 

οι μετασχηματιστές δύναμης μεγάλης περιεκτικότητας του 1977 (sjz-1800/35) δημοσιεύθηκαν.

 

1978 ο μετασχηματιστής δύναμης slfs-20000/110 τέθηκε σε λειτουργία σε Panyu.

 

1998.8 αναδομημένος ως Co. ηλεκτρικού εξοπλισμού μαργαριταριών Guangzhou Panyu, ΕΠΕ

 

2007.3 zgsb11-ζ·Φ-1600/35 μαξιλάρι-τοποθετημένοι μετασχηματιστές για τις εγκαταστάσεις αιολικής ενέργειας και YBM1-40.5/0.69 (Φ·Ρ) ο /t-φ-1600 προκατασκευασμένος υποσταθμός HV/LV για τις εγκαταστάσεις αιολικής ενέργειας πέρασε όλη τη δοκιμή.

 

2008.4 κερδίσαμε την προσφορά του προγράμματος σηράγγων Chengfu στους ολυμπιακούς τόπους συναντήσεως του Πεκίνου.

 

2009.12 έλαβε το πιστοποιητικό προϊόντων διατήρησης της ενέργειας που εκδόθηκε από το κέντρο πιστοποίησης της Κίνας για το προϊόν διατήρησης της ενέργειας.

 

2010.1 η επιχείρηση μετονομάστηκε τυπικά ως ηλεκτρική Co. μαργαριταριών, ΕΠΕ.

 

2010.12 υπογεγραμμένη σύμβαση με τη Co. εφαρμοσμένης μηχανικής πυρηνικής ενέργειας της Κίνας, ΕΠΕ, για να παρέχει συνολικές 93 μονάδες του μετασχηματιστή ξηρός-τύπων για το πρόγραμμα εγκαταστάσεων παραγωγής πυρηνικής ενέργειας Fuqing και το πρόγραμμα εγκαταστάσεων παραγωγής πυρηνικής ενέργειας Tianwan.

 

2012.3 απονεμένος με τη σύμβαση για να παρασχεθεί ο μετασχηματιστής ξηρός-τύπων κατηγορίας 1E που έχει τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα μέσα στην Κίνα.

 

2012.4 επιτυχώς ερευνημένος και αναπτυγμένος τον υψηλό μετασχηματιστή διαρροή-αεργής αντίστασης για την κινητήρια εφαρμογή. Η μηχανή δειγμάτων πέρασε όλες τις δοκιμές και την αξιολόγηση που οργανώθηκαν από Toshiba.

 

2012.10 ο διπλός-διασπασμένος μετασχηματιστής ξηρός-τύπων για την εφαρμογή ηλιακής ενέργειας (ZGSB11-γ-1000/10.5/2x0.27) πέρασε όλες τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από την εθνική ποιοτική επίβλεψη της Κίνας και το εξεταστικό κέντρο για τα προϊόντα μετάδοσης και διανομής μέσης και χαμηλής τάσης.

 

 

2013.4 ο oil-immersed μετασχηματιστής δύναμης (sb11-μ-1000/10) πέρασε όλες τις δοκιμές που φέρθηκαν από κοινού από το εθνικό εξεταστικό κέντρο ποιοτικής επίβλεψης μετασχηματιστών εργαστηρίων και της Κίνας της Ολλανδίας KEMA.

 

2013.6 το HV/LV προκατασκεύασε τον υποσταθμό με το μετασχηματιστή ξηρός-τύπων (ybm-40,5-0,69 (F.R) - τ-φ-2500) πέρασε όλες τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από το εθνικό εξεταστικό κέντρο ποιοτικής επίβλεψης μετασχηματιστών της Κίνας.

 

2014.3 συμφωνία συνεργασίας τερματικών σταθμών ακαδημαϊκών που υπογράφεται με τους ακαδημαϊκούς Mr.Lu Qiang και Mr.Zhu Yinghao.

 

2014.6 ηλεκτρικός πρώτος ανεφοδιασμός μαργαριταριών στην ΕΕ, η ομαλή επιχείρηση της Ιταλίας GBE για να παρέχει τον άμορφο μετασχηματιστή κραμάτων.

 

2014.7 το δημοτικό ηλεκτρικό κέντρο Ε&Α εφαρμοσμένης μηχανικής & τεχνολογίας εξοπλισμού ενεργειακών μετατροπής και ελέγχου Guangzhou ιδρύθηκε.

 

2014.11 η επιχείρηση ολοκλήρωσε επιτυχώς την εργασία ασφάλειας υπηρεσιών δύναμης συνόδου κορυφής του APEC του Πεκίνου του 2014, η επιχείρηση για την αναπτυγμένη σύνοδος κορυφής ξηρά αναγνώριση πελατών μετασχηματιστών.

 

2014.12 η ηλεκτρική επιτυχής εσωτερική ικανότητα μαργαριταριών του μεγαλύτερου άμορφου κιβωτίου κραμάτων αλλάζει το πρόγραμμα, αγροτικό πρόγραμμα Chongqing DA Bao Liangfeng εταιριών της Κίνας Guodian.

 

2015.3 κύριος αναστροφέας αντλιών CAP1400 με δροσισμένο το νερό μετατοπισμένο φάση μετασχηματιστή μέσω της εθνικής τεχνικής αξιολόγησης νέων προϊόντων.

 

2015.6 ο μετασχηματιστής ξηρός-τύπων ασφάλεια-επιπέδων για το πυρηνικό σταθμό ACP1000 πέρασε τη national-level αξιολόγηση. Από

 

2015.10 η επιχείρηση έχει ολοκληρώσει την εργασία ανακαίνισης, άλλαξε επίσημα το όνομά του για να στολίσει την ηλεκτρική Co., ΕΠΕ με μαργαριτάρια.

Υπηρεσία

 

Υπηρεσία μεταπώλησης

 

Υπηρεσία

Επιμένοντας στην αρχή της «ειλικρινούς υπηρεσίας» και στοχεύοντας να κερδίσει την ικανοποίηση των πελατών, το μαργαριτάρι ηλεκτρικό πάντα προσπαθεί να τελειοποιήσει την πριν από-πώληση, την κατά τη διάρκεια-πώληση, και τις υπηρεσίες μεταπώλησής του. Με την ισχυρή τεχνική δύναμη και την τεχνολογική εμπειρία της που συσσωρεύονται για πολλά χρόνια, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα επαγγελματικά σχέδια και τις καλύτερες λύσεις και να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση του πελάτη για τα μεμονωμένα προϊόντα.

 

Το προϊόν και η υπηρεσία του μαργαριταριού έχουν αναγνωριστεί ιδιαίτερα και έχουν αξιολογηθεί από όλους τους χρήστες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η επιχείρηση υπόσχεται να παρέχει τα ανώτερος-ποιοτικά προϊόντα και την πρώτος-εκτιμώντας υπηρεσία μεταπωλήσεων όπως κάναμε στο παρελθόν:

 

1. «Εγγύηση τρία» για ένα έτος (επισκευή, αντικατάσταση και επιστροφή ποσού) και «χρεωμένη εγγύηση συντήρησης» για 20 έτη.

 

2. Να παράσχει τις τεχνικές διαβουλεύσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη δωρεάν και παροχή της καθοδήγησης στους πελάτες κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και της ρύθμισης προϊόντων.

 

3. Διοργάνωση των δωρεάν εκπαιδευτικών μαθημάτων επάνω στις απαιτήσεις του πελάτη για την εγκατάσταση, τη ρύθμιση, τη χρήση, τη λειτουργία και τη συντήρηση εξοπλισμού.

 

4. Έγκαιρη απάντηση στο αίτημα του πελάτη. Σε περίπτωση ελαττώματος προϊόντων κατά τη διάρκεια της λειτουργίας προϊόντων, κανένα θέμα αυτό δεν είναι πρόβλημα ποιότητας του προϊόντος ή ατύχημα χειρισμού του χειριστή, θα δώσουμε την απάντηση μέσα σε μια ώρα αφότου παραλαμβάνονται οι πληροφορίες, στέλνουμε το μηχανικό στην περιοχή σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα και λύνουμε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. (24ωρη γραμμή υπηρεσιών: +862022626262)

 

5. Μετά από την εγγυητική περίοδο, παρέχουμε τις συναρμολογήσεις και τα μέρη που απαιτούνται για τη συντήρηση εξοπλισμού, με τις πιό προνομιακές τιμές.

 

6. Συνεχώς βελτιώνοντας την ποιότητα των προϊόντων και τις περαιτέρω ικανοποιώντας απαιτήσεις BT πελατών που πραγματοποιούν περιοδικά τον πελάτη που επισκέπτεται και που συλλέγει τον πελάτη ανατροφοδοτήστε. -

 

 

Ομάδα

 

Παρεχόμενο την ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης με την άριστη τεχνική και τη γρήγορη αντίδραση, το μαργαριτάρι ηλεκτρικό θα παράσχει την τοπ-ταξινόμηση της υπηρεσίας μεταπώλησης όπως πάντα. Θα επισκεφτούμε τους χρήστες τακτικά για τις ποιοτικές έρευνες για να βελτιώσουμε την ποιότητα των προϊόντων και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των χρηστών.

 

 

Στοιχεία επαφής

 

+86-22626262

 

Η ομάδα μας

 

Συνοπτική εισαγωγή του τμήματος

 

 Το μαργαριτάρι ηλεκτρικό αυστηρά συμφωνείται με τις απαιτήσεις ISO9001: το 2008 και καθιερώνει το σύστημα διαχείρισης συστήματος επιχείρησης, που διατυπώνει «το εγχειρίδιο ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης επιχείρησης». Το εγχειρίδιο δείχνει τη διοικητική οργάνωση και προσδιορίζει την ευθύνη για το διαφορετικό τμήμα, καθορισμένοι κανόνες για την καθημερινή διαχείριση κατά τη διάρκεια όλου του προγραμματισμού, διαδικασία απόφασης.

 

 

Εμπορικό τμήμα

 

Είναι αρμόδιο για τη συλλογή και οι απεικονίζοντας πληροφορίες αγοράς, ικανοποιητική έρευνα του πελάτη, όλες οι ενέργειες πρέπει να συμφωνηθούν με τις απαιτήσεις «του συστήματος ελέγχου επικοινωνίας πελατών» και «του συστήματος ελέγχου αναθεώρησης συμβάσεων».

 

 

Τεχνικό τμήμα

 

Είναι αρμόδιο για να σχεδιάσει και να αναπτύξει τα προϊόντα σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και τις πληροφορίες αγοράς που παρέχονται από το εμπορικό τμήμα. Όλες οι ενέργειες πρέπει να συμφωνηθούν με «τη διαδικασία σχεδίου προϊόντων» και τη «νέα διαδικασία ανάπτυξης προϊόντος» για να ικανοποιήσουν την ανάγκη των πελατών.

 

 

Τμήμα διοικητικών μεριμνών

 

Είναι αρμόδιο για να αγοράσει και να διαχειριστεί τους προμηθευτές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σχεδίου που παρέχονται από το τεχνικό τμήμα. Όλες οι ενέργειες πρέπει να συμφωνηθούν με «τη διαδικασία ελέγχου προμήθειας» και «τη διαδικασία ελέγχου προμηθευτών».

Η ανάπτυξη προϊόντος είναι αρμόδια για τη διαδικασία κατασκευής ακολουθεί τις απαιτήσεις τεχνικού και του σχεδίου. Όλη η δράση πρέπει να συμφωνηθεί με «τη διαδικασία ελέγχου διαδικασίας παραγωγής».

 

 

Τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης

 

Είναι αρμόδιο για να κάνει τη δοκιμή και να χειριστεί τα μη αποδεκτά προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου προϊόντων, του κανονισμού και της τεχνικής προδιαγραφής, για να αποφύγει την παράδοση των αναρμόδιων προϊόντων. Όλη η δράση πρέπει να συμφωνηθεί με «τη διαδικασία ελέγχου προϊόντων απόρριψης».

 

 

 Τμήμα μεταπώλησης

 

Πρόκειται να τακτοποιήσει pre-sales, τις πωλήσεις, και τις υπηρεσίες μεταπωλήσεων σύμφωνα με την αντανάκλαση αγοράς και τις απαιτήσεις πελατών που παρέχονται από το εμπορικό τμήμα. Όλες οι ενέργειες πρέπει να συμφωνηθούν με τις απαιτήσεις «της διαδικασίας ελέγχου υπηρεσιών μεταπωλήσεων».

 

 

Τμήμα εξασφάλισης ποιότητας

 

Είναι αρμόδιο για τον έλεγχο του ποιοτικού συστήματος επιχείρησης. Συμπεριλαμβανομένης της συλλογής, της ανάλυσης της καθημερινής ποιοτικής στατιστικής σύμφωνα με τις απαιτήσεις «της διαδικασίας ελέγχου ανάλυσης στατιστικής» και της τροποποίησης σύμφωνα με «τη διαδικασία ελέγχου τροποποίησης και λύσης πρόληψης» επιθεώρηση και συνεχώς βελτίωση της απόδοσης του ποιοτικού συστήματος σύμφωνα με την απαίτηση της «εσωτερικής διαδικασίας ελέγχου» και «της διαδικασίας ελέγχου διοικητικής αναθεώρησης» οργανώνοντας την ικανοποιητική έρευνα του πελάτη ετησίως σύμφωνα με τη «οδηγία για την ικανοποιητική έρευνα πελατών», χάριν της απόκτησης των πιθανοτήτων να βελτιωθεί η ποιότητα σχεδίου και υπηρεσιών προϊόντων καθώς επίσης και οι πελάτες ικανοποιητικοί οργανώνοντας τη διαδικασία αναθεώρησης ποιότητας των προϊόντων ετησίως, προκειμένου να αποκτηθούν οι πιθανότητες να βελτιωθεί η ποιότητα των προϊόντων συνεχώς.

 

 

Τμήμα του ανθρώπινου δυναμικού

 

Είναι αρμόδιο για τη στρατολόγηση προσωπικού, της διαδικασίας ελέγχου την κατάρτιση και τη δυναμική αξιολόγηση, σύμφωνα με τη συνεχή ανάπτυξη επιχείρησης και την πρακτική απαίτηση του «ανθρώπινου δυναμικού», να παρασχεθεί η διαφορετική θέση γ το κατάλληλο προσωπικό.