37 παραθύρων kv substaion τύπων με το kva 3600 tansformer και H.V και L.V

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Pearl Electric
Πιστοποίηση: KEMA, CE, CCC, ISO9001
Αριθμό μοντέλου: PECS, SC (Β) 9-15
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Τιμή: USD/RMB
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη ξύλινη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: πρώην-εργασία 50-60days
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 9000 μονάδες το χρόνο
Πυρήνας: μετασχηματιστής πυρήνας-τύπων ψύξη: Ή ANAF
Ικανότητας: 10~2500KVA ή προσαρμοσμένος Εκτιμημένο Χ. V.: 37 Kv ή προσαρμοσμένος
Εκτιμημένο Λ. V.: 0.4kv ή προσαρμοσμένος Σύνθετη αντίσταση: 4~8% ή προσαρμοσμένος
Υψηλό φως:

compact transformer substation

,

step up and step down transformer

 

22 kV - η κατηγορία, μπλε χρώμα, σχεδίασε Apperance, προκατασκευασμένος υποσταθμός, τύπος της Ευρώπης

 

 

Εισαγωγή του προκατασκευασμένου υποσταθμού.

Η ηλεκτρική ιστορία μαργαριταριών μπορεί να χρονολογηθεί από το έτος 1958 όταν ιδρύεται ως ηλεκτρικό εργοστάσιο μηχανών Panyu. Με περισσότερο από πενήντα έτη ανάπτυξης και αναδόμηση επιχείρησης/αναδιοργάνωση τα τελευταία χρόνια, το μαργαριτάρι ηλεκτρικό είναι τώρα έτοιμο να πραγματοποιήσει τη φιλοδοξία να γίνει του κατασκευαστής και προμηθευτής μετασχηματιστών παγκόσμιας δύναμης.

 


Λειτουργίες και πλεονεκτήματα:


1. Πλήρεις λειτουργίες και υψηλή αξιοπιστία


Ικανός το ρεύμα βραχυκυκλώματος και το ρεύμα φορτίων, κατά συνέπεια για να παρέχει την ολική προστασία για το μετασχηματιστή.


Οι πολλαπλάσιες μέθοδοι παροχής ηλεκτρικού ρεύματος είναι διαθέσιμες για την πλευρά HV, όπως το περιτυλιγμένο δίκτυο, ο ανεφοδιασμός διπλός-δύναμης, το τερματικό και η μέτρηση HV.


Κατοχή όλων των λειτουργιών του παραδοσιακού αστικού υποσταθμού μετασχηματιστών.

2. Λιγότερη επένδυση, λιγότερες διαστημικό επάγγελμα εγκαταστάσεων και γρήγορη παράδοση

3. Υψηλή αξιοπιστία


4. Αξιόπιστος έλεγχος ανόδου θερμοκρασίας και άριστη απόδοση διασποράς θερμότητας5. Άριστη προσαρμοστικότητα περιβάλλοντος

 

 

Μεταφορά

Σε σχέση με τις διαστάσεις προϊόντων και το συνολικό βάρος, επίλεκτες κατάλληλες εγκαταστάσεις μεταφορών. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς προϊόντων, το προϊόν πρέπει να τοποθετηθεί οριζόντια.

 

Για κάποιο ειδικό συστατικά ή υποσυγκρότημα που υπόκεινται στη ζημία λόγω της υπερβολικής δόνησης, παραδείγματος χάριν, ο μετρητής ηλεκτρικής ενέργειας. Αφότου φθάνει το προϊόν επί του τόπου εφαρμοσμένης μηχανικής, τοποθετήστε αυτές τις συστατικά ή υποσυγκεντρώσεις επάνω στο προϊόν πάλι.

 

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς προϊόντων, το πρέπει να τοποθετηθούν ως συνηθισμένο σχεδιάγραμμά του. Και το κατώτατο σημείο βάσεων ή συσκευασίας προϊόντων πρέπει να καθοριστεί με τη δυνατότητα μεταφορών. Καμία μετατόπιση θέσης και προφανής ταλάντευση του προϊόντος δεν επιτρέπονται. Εκτός από τη βάση προϊόντων, τα ανυψωτικά μάτια ή τα δαχτυλίδια, κανένα άλλο μέρος του προϊόντος δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την ανύψωση του εξοπλισμού.

Επιθεώρηση και αποδοχή προϊόντων

Αφότου ανυψώνεται το προϊόν και τοποθετείται από τη δυνατότητα μεταφορών, αφαιρέστε τη συσκευασία (ενδεχομένως), το σχοινί καλωδίων (ενδεχομένως), τις ταινίες καθορισμού πορτών (ενδεχομένως) ή τις κολλητικές ταινίες στην πόρτα (ενδεχομένως).

Ελέγξτε τη συμμόρφωση του προϊόντος με τη σύμβαση, παραδείγματος χάριν, τύπος, εκτίμησε τη δύναμη, τις λύσεις κυκλωμάτων και κ.λπ….

Ελέγξτε την τεκμηρίωση που παρέχεται τον εξοπλισμό.

Ελέγξτε τα στοιχεία μέσα σε κάθε συσκευασία σε σχέση με τον κατάλογο συσκευασίας.

Ελέγξτε εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα εμφάνισης, όπως η παραμόρφωση/η διαστρέβλωση, η ζημία και το χαλάρωμα που προκαλούνται από την εξωτερικά εφαρμοσμένη δύναμη.

 

Παρακαλώ αποφύγετε τη διαστρέβλωση ή την παραμόρφωση σε οποιοδήποτε μέρος του γρατσουνίσματος του προϊόντος ή της επιφάνειας.

 

37 παραθύρων kv substaion τύπων με το kva 3600 tansformer και H.V και L.V

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sandy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798