Μετασχηματιστής δύναμης διανομής υπερφόρτωσης 132 KV - κατηγορία δύο τύλιγμα τριφασικό

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Pearl Electric
Πιστοποίηση: KEMA, CE, CCC, ISO9001
Αριθμό μοντέλου: PEO-S, S9~13, SZ11-Μ, SZ11
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Τιμή: USD/RMB
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη ξύλινη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: πρώην-εργασία 35~50days
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 2.5 εκατομμύριο KVA/Year

 

Τρεις φάσεις, 132kV - ικανότητα ύψους κατηγορίας, μετασχηματιστής διανομής δύναμης, δύο που τυλίγει

 

 

Ηλεκτρική εισαγωγή μαργαριταριών

 

Ηλεκτρικές προσφορές μαργαριταριών τέσσερις τύποι μετασχηματιστών δύναμης κατηγορίας 110kV, οι οποίοι σχεδιάζονται και κατασκευάζονται το θέμα στις προδιαγραφές του πελάτη. Οι κατάλογοι προϊόντων μας είναι συνημμένοι στον ιστοχώρο, για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ μας αφήστε να ξέρουμε το διαθέσιμο επάνω στις απαιτήσεις.


Έχουμε μια ομάδα Ε&Α 65 έμπειρων ταλαντούχων μηχανικών. Τα κύρια καθήκοντά τους είναι να σχεδιάσουν τα προϊόντα σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη. Με αυτήν την ομάδα των μηχανικών, το μαργαριτάρι ηλεκτρικό είναι ικανό για να αντιδράσει στην έρευνα του πελάτη στον οφειλόμενο χρόνο και εξασφαλίζει την ακρίβεια της αναφοράς προϊόντων.

 

Δομή


Πυρήνας: 45° η σύνδεση και τα βήματα που επικαλύπτουν τη δομή χρησιμοποιούνται για την παραγωγή πυρήνων, κατά συνέπεια για να μειώσουν αποτελεσματικά τη no-load απώλεια και το no-load ρεύμα.

 

Τύλιγμα 


HV τυλίγοντας:   υψηλός - αγωγός ποιοτικού χαλκού, που υιοθετεί τη βελτιστοποιημένη δομή για να βελτιώσει την ηλεκτρική διανομή. Σύμφωνα με την ανάγκη των πελατών, το τύλιγμα HV μπορεί να αντισταθεί τη διαδικασία κυμάτων ώθησης αστραπής κατά τη διάρκεια του υπολογισμού και η ανάλυση, ικανότητα ώθησης αντι-αστραπής του μετασχηματιστή έχει ως σκοπό να βελτιωθεί ιδιαίτερα.

LVwinding:
Το τύλιγμα της LV κατασκευάζεται με υψηλό - ο αγωγός ποιοτικών φύλλων αλουμινίου, έτσι η ισορροπία αμπέρ-στροφής είναι άριστοι και η εγκάρσια διαρροή μαγνητικής ροής είναι χαμηλή. Η αντι-κοντή ικανότητα κυκλωμάτων βελτιώνεται έτσι πολύ. Ο αγωγός πετρελαίου σχεδιάζεται λογικά windings για να αυξήσει την επιφάνεια διασποράς θερμότητας του τυλίγματος, να μειώσει αποτελεσματικά τη θερμοκρασία και να βελτιώσει την ικανότητα υπερφόρτωσης του μετασχηματιστή.


Μόνωση 


Ο μετασχηματιστής υιοθετεί μια κατηγορία-μόνωση. Windings HV και της LV τακτοποιείται με τον ομόκεντρο τρόπο. Windings είναι δομή μόνωσης λάδι-clapboard που χτίζονται με τον κύλινδρο εγγράφου και μικρός αγωγός πετρελαίου.

Δεξαμενή:


Οι διαδικασίες σκουριά-αφαίρεσης και phosphorization πραγματοποιούνται για την επιφάνεια δεξαμενών, κατόπιν η επιφάνεια είναι ντυμένη με το αντι χρώμα διάβρωσης FVC, κατά συνέπεια για να αποτρέψει αποτελεσματικά τη ρύπανση λιπών και τη χημική διάβρωση.

Εξαρτήματα:


 Οι μετασχηματιστές πέρα από τη δύναμη 800kVA είναι εξοπλισμένοι με τον κάνοντας σήμα ηλεκτρονόμο θερμομέτρων και αερίου.


 

Κατηγορίες:

 

Με το τύλιγμα του αριθμού

 

132 kV κατηγορίας 3 δύο-τυλίγοντας μετασχηματιστής δύναμης φάσης

 

Με την βρύση-αλλαγή

 

132 kV βρύση-μεταβαλλόμενος μετασχηματιστής δύναμης -φορτίων κατηγορίας

 

 

132 kV κατηγορίας ξεφορτώνουν τον βρύση-μεταβαλλόμενο μετασχηματιστή δύναμης

 

 

 

 

·

Περιεκτικότητα σε υγρασία

 

Η περιεκτικότητα σε υγρασία του πετρελαίου πρίν γεμίζει το βρύση-μετατροπέα μετασχηματιστών και -φορτίων δεν θα υπερβεί

10 PPM. Στο χρόνο αναλάβετε, η περιεκτικότητα σε υγρασία του μονώνοντας πετρελαίου δεν θα υπερβεί 20 PPM στην κύρια δεξαμενή και το διαμέρισμα βρύση-μετατροπέων -φορτίων. Υπό τον όρο ότι οι απαιτήσεις για τη δειγματοληψία και τη δοκιμή πετρελαίου του 4.10.4 (επίσης αναφέρετε ESKASAAF1), καλύπτονται. Εάν όχι πραγματοποιημένος – η ξήρανση/το φιλτράρισμα του πετρελαίου πρέπει να αναληφθεί.

 

Θα καταδειχθεί ότι η περιεκτικότητα σε υγρασία στο σώμα μόνωσης εγγράφου του μετασχηματιστή είναι λιγότερο από 1%. Η δοκιμή για να ελέγξει την περιεκτικότητα σε υγρασία πρέπει να είναι στις διεθνώς αποδεκτές τυποποιημένες μεθόδους για την υγρασία στο έγγραφο.

 

 Βαθμός πολυμερισμού

 

Μετά από στεγνώστε τον κατασκευαστή είναι να παράσχει το βαθμό αξίας πολυμερισμού (DP) του εγγράφου. Η ελάχιστη αξία είναι DP 950.

 

Το έγγραφο χρησιμοποιούμενο θα είναι θερμικά αναβαθμισμένο έγγραφο.

 


Εκτελεσμένα πρότυπα:
IEC60076

 

Μετασχηματιστής δύναμης διανομής υπερφόρτωσης 132 KV - κατηγορία δύο τύλιγμα τριφασικό

Στοιχεία επικοινωνίας
Sandy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798