110kV - μετασχηματιστής δύναμης υψηλής τάσης ασφάλειας μετασχηματιστών διανομής δύναμης 6300 KVA

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Pearl Electric Co.,Ltd.
Πιστοποίηση: KEMA, CE, CCC, ISO9001
Αριθμό μοντέλου: PEO-S, S9~13, SZ11-Μ, SZ11
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Τιμή: USD/RMB
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη ξύλινη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: πρώην-εργασία 45-50days
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 2.5 εκατομμύριο KVA/Year

 

110kV - κατηγορία, μετασχηματιστής διανομής δύναμης, τρεις φάσεις, μετασχηματιστής δύναμης, ικανότητα ύψους

 

 

Εισαγωγή 

 

 

Κατηγορίες:

 

Με το τύλιγμα του αριθμού

 

110kV κατηγορία 3 δύο-τυλίγοντας μετασχηματιστής δύναμης φάσης

 

Με την βρύση-αλλαγή

 

110kV βρύση-μεταβαλλόμενος μετασχηματιστής δύναμης -φορτίων κατηγορίας

 

 

110kV η κατηγορία ξεφορτώνει τον βρύση-μεταβαλλόμενο μετασχηματιστή δύναμης

 

 

 


Χαρακτηριστικά γνωρίσματα & πλεονεκτήματα


Πυρήνας:


Ο πυρήνας κατασκευάζεται με υψηλό - cold-rolled ο ποιότητα με προσανατολισμένους κόκκους χάλυβας πυριτίου της υψηλής μαγνητικής αγωγιμότητας, και σύνδεση 45° και βήματα που επικαλύπτουν τη δομή χρησιμοποιείται για την παραγωγή πυρήνων, κατά συνέπεια για να μειώσει αποτελεσματικά τη no-load απώλεια και το no-load ρεύμα.

HV τυλίγοντας:


HV το τύλιγμα κατασκευάζεται με υψηλό - αγωγός ποιοτικού χαλκού, υιοθετώντας τη βελτιστοποιημένη δομή για να βελτιώσει την ηλεκτρική διανομή. Η διαδικασία κυμάτων ώθησης αστραπής πραγματοποιείται για τον υπολογισμό και την ανάλυση, κατά συνέπεια για να βελτιώσει την ικανότητα ώθησης αντι-αστραπής του μετασχηματιστή.

LVwinding:


Το τύλιγμα της LV κατασκευάζεται με υψηλό - ο αγωγός ποιοτικών φύλλων αλουμινίου, έτσι η ισορροπία αμπέρ-στροφής είναι άριστοι και η εγκάρσια διαρροή μαγνητικής ροής είναι χαμηλή. Η αντι-κοντή ικανότητα κυκλωμάτων βελτιώνεται έτσι πολύ. Ο αγωγός πετρελαίου σχεδιάζεται λογικά windings για να αυξήσει την επιφάνεια διασποράς θερμότητας του τυλίγματος, να μειώσει αποτελεσματικά τη θερμοκρασία και να βελτιώσει την ικανότητα υπερφόρτωσης του μετασχηματιστή.


Δομή μόνωσης:


Ο μετασχηματιστής υιοθετεί μια κατηγορία-μόνωση. Windings HV και της LV τακτοποιείται με τον ομόκεντρο τρόπο. Windings είναι δομή μόνωσης λάδι-clapboard που χτίζονται με τον κύλινδρο εγγράφου και μικρός αγωγός πετρελαίου.

Δεξαμενή:


Η δεξαμενή ενώνεται με τον υψηλής ποιότητας χάλυβα. Οι διαδικασίες σκουριά-αφαίρεσης και phosphorization πραγματοποιούνται για την επιφάνεια δεξαμενών, κατόπιν η επιφάνεια είναι ντυμένη με το αντι χρώμα διάβρωσης FVC, κατά συνέπεια για να αποτρέψει αποτελεσματικά τη ρύπανση λιπών και τη χημική διάβρωση. Η εμφάνιση είναι συμπαθητική και αρμονική με το περιβάλλον. Ολόκληρη η δομή είναι εύκολη για την εγκατάσταση και τη συντήρηση. Μπορεί να εφαρμοστεί ευρέως στο υπαίθριο περιβάλλον και υπό τους σκληρούς όρους.

Εξαρτήματα:


Ο μετασχηματιστής είναι εξοπλισμένος με τους δακτυλίους HV & της LV, τη βαλβίδα αγωγών πετρελαίου, το μπουλόνι επιχωμάτωσης, τον ανυψωτικό πίνακα, το πιάτο εκτίμησης, την ανακουφιστική βαλβίδα πίεσης και άλλα εξαρτήματα. Οι μετασχηματιστές πέρα από τη δύναμη 800kVA είναι εξοπλισμένοι με τον κάνοντας σήμα ηλεκτρονόμο θερμομέτρων και αερίου.

 


Εκτελεσμένα πρότυπα:
IEC60076

 

Μεταφορά

4.1 δώστε προσοχή ακολουθεί μεταφέροντας:

το βάρος λ, το μέγεθος, το ύψος ένωσης, κ.λπ. μπορούν να βρεθούν στα σχέδια αναφοράς.

το λ εάν το επίπεδης βάσης φορτηγό χρησιμοποιείται για τη μεταφορά, πρέπει να ελέγξει το αρχείο φόρτωσής του στο παρελθόν.

το λ καθορίζει το σώμα μετασχηματιστών στο επίπεδης βάσης φορτηγό με το σχοινί μέσω του καθορισμού των τρυπών. Αναφερθείτε στα σχέδια αναφοράς για τις θέσεις εκείνων των τρυπών.

προσοχή λ! Υπάρχει ειδικός άξονας για την ένωση και βάθρο για την ανύψωση του γρύλου. Τους χρησιμοποιήστε κρεμώντας και φέρνοντας το μετασχηματιστή, καμία χρήση με άλλες θέσεις.

λ τα σχοινιά πρέπει να είναι αρκετά πολύ να εξασφαλίσουν η γωνία ένωσης είναι λιγότερο από 30 βαθμοί. Η δοκός ισορροπίας πρέπει να χρησιμοποιηθεί λόγω του ορίου του διαστημικού ύψους.

λ μόνο που οι ειδικές τρύπες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενώ ο μετασχηματιστής είναι. Το αριθ. για την κεκλιμένη ράμπα με την κλίση άνω των 15 βαθμών ή η ταχύτητα υπερβαίνει 20km/h.

4.2 μέθοδοι

Τα διαφορετικά μέρη πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τις διαφορετικές μεθόδους μεταφοράς (όπως η ένωση, η μεταφορά και η κίνηση). Παρουσιάζονται ως εξής:

Μέρος Num. Θέση Μέθοδος
Άξονας ένωσης 4 Στη χαμηλότερη δεξαμενή Πλήρης ένωση
Μικρές ρόδες
(αν εφαρμόζεται)
4 Κατώτατο σημείο της δεξαμενής Αμφίδρομη έλξη ή κίνηση
Τρύπα έλξης 4 Χαμηλότερο μέρος της δεξαμενής
Φραγμός του Jack 4 Σώμα της δεξαμενής Υδραυλική ανύψωση
 

Προσοχή: Όπου μεταφέροντας, μην βλάψτε τα κτήρια.

 

110kV - μετασχηματιστής δύναμης υψηλής τάσης ασφάλειας μετασχηματιστών διανομής δύναμης 6300 KVA

Στοιχεία επικοινωνίας
Sandy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-020-22626603

WhatsApp : 008618826241798