Πράσινα 22 - 11 KV επιταχύνουν και βήμα - κάτω από υπαίθριο προκατασκευασμένο μετασχηματιστών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Pearl Electric
Πιστοποίηση: KEMA, CE, CCC, ISO9001
Αριθμό μοντέλου: PECS, SC (Β) 9-15
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Τιμή: USD/RMB
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη ξύλινη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: πρώην-εργασία 50-60days
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 9000 μονάδες το χρόνο

 

22-11 kV, διπλή τάση, μπλε χρώμα, σχεδίασαν Apperance, προκατασκευασμένος υποσταθμός, τύπος της Ευρώπης

 

Εισαγωγή του προκατασκευασμένου υποσταθμού.

Η ηλεκτρική ιστορία μαργαριταριών μπορεί να χρονολογηθεί από το έτος 1958 όταν ιδρύεται ως ηλεκτρικό εργοστάσιο μηχανών Panyu. Με περισσότερο από πενήντα έτη ανάπτυξης και αναδόμηση επιχείρησης/αναδιοργάνωση τα τελευταία χρόνια, το μαργαριτάρι ηλεκτρικό είναι τώρα έτοιμο να πραγματοποιήσει τη φιλοδοξία να γίνει του κατασκευαστής και προμηθευτής μετασχηματιστών παγκόσμιας δύναμης.

 


Λειτουργίες και πλεονεκτήματα:


1. Πλήρεις λειτουργίες και υψηλή αξιοπιστία


Ικανός το ρεύμα βραχυκυκλώματος και το ρεύμα φορτίων, κατά συνέπεια για να παρέχει την ολική προστασία για το μετασχηματιστή.


Οι πολλαπλάσιες μέθοδοι παροχής ηλεκτρικού ρεύματος είναι διαθέσιμες για την πλευρά HV, όπως το περιτυλιγμένο δίκτυο, ο ανεφοδιασμός διπλός-δύναμης, το τερματικό και η μέτρηση HV.


Κατοχή όλων των λειτουργιών του παραδοσιακού αστικού υποσταθμού μετασχηματιστών.

2. Λιγότερη επένδυση, λιγότερες διαστημικό επάγγελμα εγκαταστάσεων και γρήγορη παράδοση

3. Υψηλή αξιοπιστία


4. Αξιόπιστος έλεγχος ανόδου θερμοκρασίας και άριστη απόδοση διασποράς θερμότητας5. Άριστη προσαρμοστικότητα περιβάλλοντος

 

 

 Εγκατάσταση

Ανυψώστε το προϊόν επάνω στη βάση εγκαταστάσεων. Εάν το μπουλόνι ιδρύματος χρησιμοποιείται, το καθορίστε με το προϊόν. Εάν το πιάτο σιδήρου προ-ενσωματώνεται για τον καθορισμό προϊόντων, ενώνοντας στενά το πιάτο με το προϊόν. (Εντούτοις, δεν συστήνεται να χρησιμοποιηθεί η μέθοδος συγκόλλησης για να καθορίσει τον εξοπλισμό. Διαφορετικά, η επιφάνεια συγκόλλησης πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία για την σκουριά-αντίσταση.)

Σε σχέση με τα σχετικούς πρότυπα και τους κανονισμούς, προετοιμάστε το τερματικό καλωδίων. Κατόπιν, συνδέστε τα υψηλής τάσεως και χαμηλής τάσης καλώδια.

Αφότου καθορίζονται τα καλώδια, σφραγίστε τις τρύπες με το ηλεκτρικό σαν ζυμάρι τσιμέντο, για να αποφύγετε την παρείσφρυση ατυχήματος των μικρών ζώων.

Συνδέστε το τερματικό επιχωμάτωσης με το τερματικό επιχωμάτωσης του προϊόντος. Το στρώμα ασπίδων καλωδίων και το τύλιγμα πρέπει επίσης να επιχωματωθούν.

 Δοκιμή αποδοχής

Μετά από την εγκατάσταση, πραγματοποιήστε τις απαραίτητες δοκιμές σε σχέση με τα σχετικά πρότυπα και τους διοικητικούς κανονισμούς.

  1. Ελέγξτε εάν οι όροι επιχωμάτωσης κάθε συστατικών και το υποσυγκρότημα είναι τέλειοι και εξασφαλίζουν τελική σύνδεση επιχωμάτωσης μεταξύ των αιθουσών και του σημείου επιχωμάτωσης συστημάτων στο ίδρυμα εγκαταστάσεων.
  2. Για τις αναλυτικές πληροφορίες για τις μεθόδους δοκιμής κάθε συστατικού ή υποσυγκροτήματος, παρακαλώ αναφερθείτε στα μεμονωμένα εγχειρίδια οδηγίας τους.
  3. Κατά τη διάρκεια της υψηλής τάσεως δοκιμής μόνωσης, αποσυναρμολογήστε την καλύπτρα αστραπής. Το τοποθετήστε μετά από τη δοκιμή.

 

Πράσινα 22 - 11 KV επιταχύνουν και βήμα - κάτω από υπαίθριο προκατασκευασμένο μετασχηματιστών

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sandy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798