Διπλοί προκατασκευασμένοι τάση υποσταθμοί 20 - 10 KV Ευρώπη καλλιτεχνική εμφάνιση τύπων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Pearl Electric
Πιστοποίηση: KEMA, CE, CCC, ISO9001
Αριθμό μοντέλου: PECS, SC (Β) 9-15
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Τιμή: USD/RMB
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη ξύλινη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: πρώην-εργασία 50-60days
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 9000 μονάδες το χρόνο

 

20 - 10 kV, διπλό Votage, συμπαγής υποσταθμός, προκατασκευασμένος μετασχηματιστής, τύπος της Ευρώπης, καλλιτεχνική εμφάνιση

1 γενικές περιγραφές

Το προϊόν που περιγράφεται σε αυτό το εγχειρίδιο είναι ο υψηλής τάσεως/χαμηλής τάσης προκατασκευασμένος υποσταθμός.

Αυτό το εγχειρίδιο είναι για την υποστήριξη της εγκατάστασης και της λειτουργίας του υψηλής τάσεως/χαμηλής τάσης προκατασκευασμένου υποσταθμού με την εκτιμημένη τάση εναλλασσόμενου ρεύματος 3~35kV, εκτίμησε την ισχύ 30~2000kVA και εκτίμησε τη συχνότητα 50Hz στο εσωτερικό ή υπαίθριο περιβάλλον.

Σημείωση: Όταν το προϊόν χρησιμοποιείται για την εσωτερική εφαρμογή, παρακαλώ επιλέξτε και ενσωματώστε το μετασχηματιστή ξηρός-τύπων ή τον ελαιομετασχηματιστή σημείου υψηλός-ανάφλεξης.

 

2. Λειτουργίες και πλεονεκτήματα:

 


1. Πλήρεις λειτουργίες και υψηλή αξιοπιστία


Ικανός το ρεύμα βραχυκυκλώματος και το ρεύμα φορτίων, κατά συνέπεια για να παρέχει την ολική προστασία για το μετασχηματιστή.


Οι πολλαπλάσιες μέθοδοι παροχής ηλεκτρικού ρεύματος είναι διαθέσιμες για την πλευρά HV, όπως το περιτυλιγμένο δίκτυο, ο ανεφοδιασμός διπλός-δύναμης, το τερματικό και η μέτρηση HV.


Κατοχή όλων των λειτουργιών του παραδοσιακού αστικού υποσταθμού μετασχηματιστών.

2. Λιγότερη επένδυση, λιγότερες διαστημικό επάγγελμα εγκαταστάσεων και γρήγορη παράδοση


Λιγότερη επένδυση: χαμηλότερο κόστος έναντι του παραδοσιακού αστικού υποσταθμού μετασχηματιστών.
Λιγότερο διάστημα εγκαταστάσεων: μόνο το ένα τρίτο του διαστήματος απαιτείται.
Γρήγορη παράδοση: ο υποσταθμός θα μπορούσε να παραδοθεί μέσα σε έναν μήνα.

3. Υψηλή αξιοπιστία


Η ερμητικώς σφραγισμένη δομή υιοθετείται και η περίφραξη στηρίζεται σοβαρά, χωρίς την ανάγκη για την απόσταση και αρκετά την εξασφάλιση μόνωσης προσωπικής ασφάλειας του χειριστή.


Ο προστατευτικός φράκτης προστίθεται για το δωμάτιο μετασχηματιστών, για να αποφύγει την τυχαία είσοδο στο δωμάτιο μετασχηματιστών.

4. Αξιόπιστος έλεγχος ανόδου θερμοκρασίας και άριστη απόδοση διασποράς θερμότητας


Η δομή εξαερισμού της «επίδρασης καπνοδόχων» υιοθετείται για την περίφραξη και βελτιστοποιείται για να επιτρέψει το προϊόν με την υψηλότερη απόδοση διασποράς θερμότητας. Τα αυξανόμενα μέτρα ελέγχου θερμοκρασίας της περίφραξης ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα 10K-κατηγορίας που διευκρινίζονται σε GB/T το 17467-1998 και IEC1330.

5. Άριστη προσαρμοστικότητα περιβάλλοντος

 


6. Εύκαμπτη δομή


Ο πολλαπλάσιος τύπος δομών είναι διαθέσιμος για την επιλογή του πελάτη, με τις υποσυγκεντρώσεις που κανονίζονται στο διαφορετικό σχεδιάγραμμα, κατά συνέπεια για να ικανοποιήσουν την ειδική απαίτηση του πελάτη.

 

 

3. Επιθεώρηση πρίν βάζει στην υπηρεσία

Μετά από την εγκατάσταση και πρίν τίθεται στην υπηρεσία, ο εξοπλισμός πρέπει να επιθεωρηθεί.

 

Το ειδικό τερματικό επιχωμάτωσης του εξοπλισμού πρέπει να συνδεθεί με το μόνιμο σημείο επιχωμάτωσης στη βάση εγκαταστάσεων. Ο χαλκός που επιχωματώνει την υφαμένη ζώνη των καλωδίων HV και την καλύπτρα αστραπής πρέπει να συνδεθεί σοβαρά με το τερματικό επιχωμάτωσης συστημάτων wiin την αίθουσα. Κάθε πόρτα πρέπει να επιχωματωθεί σοβαρά. Ελέγξτε άλλες συστατικά και υποσυγκεντρώσεις για να εξασφαλίσετε τα αντίστοιχα υγιή earthlings τους.

 

Ελέγξτε εάν η επιφάνεια μέσα στην αίθουσα και κάθε συστατικού για να εξασφαλίσουν είναι καθαροί, ξηροί και χωρίς ξένη ουσία. Ελέγξτε τους όρους σύνδεσης κάθε κύριου κυκλώματος, του βοηθητικού κυκλώματος και του κυκλώματος επιχωμάτωσης και εξασφαλίστε ότι οι συνδέσεις είναι σταθερές. Ελέγξτε εάν τα μπουλόνια καθορισμού και οι βίδες κάθε συσκευής και υποσυγκροτήματος μέσα στην αίθουσα (συμπεριλαμβανομένου του μετασχηματιστή και της αίθουσας HV/LV) χαλαρώνουν.

 

Έλεγχος για να εξασφαλίσει την ευελιξία, την αξιοπιστία και την ακρίβεια κάθε λειτουργούντος μηχανισμού και διακόπτη. Ελέγξτε κάθε ενδασφαλίζοντας συσκευή για να εξασφαλίσετε την αξιοπιστία λειτουργίας τους. Σε σχέση με τα μεμονωμένα εγχειρίδια οδηγίας τους, ελέγξτε τον έλεγχο θερμοκρασίας, τη συσκευή επίδειξης θερμοκρασίας, τους ανεμιστήρες, τη συσκευή ελέγχου συμπύκνωσης και κ.λπ. (εάν εξοπλίζεται στον εξοπλισμό).

 

Ελέγξτε τις ηλεκτρικές τοποθετήσεις κάθε βοηθητικού κυκλώματος και του κυκλώματος ελέγχου. Ελέγξτε την αναλογία μετασχηματισμού και την πολικότητα κάθε συσκευής και του τρέχοντος μετασχηματιστή. Εξασφαλίστε ότι δεν υπάρχει καμία προφανής ανωμαλία σε όλα τα συστατικά και το υποσυγκρότημα. Ο χρήστης μπορεί, βάσει των παρουσών απαιτήσεων εφαρμογής, να κάνει τις αντίστοιχες τοποθετήσεις στις διευθετήσιμες τοποθετήσεις μέσα στην αίθουσα της LV.

 

Ø κάνετε τις τοποθετήσεις για τις προστατευτικές συσκευές ηλεκτρονόμων βάσει των απαιτήσεων φορτίων.

Ø κάνετε τις τοποθετήσεις για τον αντιδραστικό αποζημιωτή βάσει της απαίτησης αποζημιώσεων.

Ø κάνετε τις τοποθετήσεις για τον έλεγχο θερμοκρασίας σύμφωνα με την περιβαλλοντική θερμοκρασία.

Ø κάνετε τις τοποθετήσεις για τον έλεγχο θερμοκρασίας σύμφωνα με την περιβαλλοντική υγρασία.

 

Για τις μεθόδους για το πώς να κάνει αυτές τις τοποθετήσεις, παρακαλώ να αναφερθούν στα αντίστοιχα εγχειρίδιά τους.

 

Εάν οποιαδήποτε ανωμαλία βρίσκεται κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, παρακαλώ λύστε αυτά τα προβλήματα πρίν βάζει τον εξοπλισμό στην υπηρεσία. Σε απαραίτητο, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τον κατασκευαστή για τις τεχνικές διαβουλεύσεις.

 

Διπλοί προκατασκευασμένοι τάση υποσταθμοί 20 - 10 KV Ευρώπη καλλιτεχνική εμφάνιση τύπων

Στοιχεία επικοινωνίας
Sandy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798