10 - 6,6 προκατασκευασμένος KV υποσταθμών διπλός υποσταθμός μετασχηματιστών τάσης συμπαγής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Pearl Electric
Πιστοποίηση: KEMA, CE, CCC, ISO9001
Αριθμό μοντέλου: PECS, SC (Β) 9-15
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Τιμή: USD/RMB
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη ξύλινη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: πρώην-εργασία 50-60days
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 9000 μονάδες το χρόνο
Πυρήνας: μετασχηματιστής πυρήνας-τύπων ψύξη: Ή ANAF
Ικανότητας: 10~2500KVA ή προσαρμοσμένος Εκτιμημένο Χ. V.: 10-6.6 Kv ή προσαρμοσμένος
Εκτιμημένο Λ. V.: 0.4kv ή προσαρμοσμένος Σύνθετη αντίσταση: 4~8% ή προσαρμοσμένος

 

10 - 6,6 kV, διπλό Votage, προκατασκευασμένος μετασχηματιστής, υψηλή αποδοτικότητα, τύπος της Ευρώπης, συμπαγής υποσταθμός

1 γενικές περιγραφές

Το προϊόν που περιγράφεται σε αυτό το εγχειρίδιο είναι ο υψηλής τάσεως/χαμηλής τάσης προκατασκευασμένος υποσταθμός.

Αυτό το εγχειρίδιο είναι για την υποστήριξη της εγκατάστασης και της λειτουργίας του υψηλής τάσεως/χαμηλής τάσης προκατασκευασμένου υποσταθμού με την εκτιμημένη τάση εναλλασσόμενου ρεύματος 3~35kV, εκτίμησε την ισχύ 30~2000kVA και εκτίμησε τη συχνότητα 50Hz στο εσωτερικό ή υπαίθριο περιβάλλον.

Σημείωση: Όταν το προϊόν χρησιμοποιείται για την εσωτερική εφαρμογή, παρακαλώ επιλέξτε και ενσωματώστε το μετασχηματιστή ξηρός-τύπων ή τον ελαιομετασχηματιστή σημείου υψηλός-ανάφλεξης.

 

2. Λειτουργίες και πλεονεκτήματα:

 


1. Πλήρεις λειτουργίες και υψηλή αξιοπιστία


Ικανός το ρεύμα βραχυκυκλώματος και το ρεύμα φορτίων, κατά συνέπεια για να παρέχει την ολική προστασία για το μετασχηματιστή.


Οι πολλαπλάσιες μέθοδοι παροχής ηλεκτρικού ρεύματος είναι διαθέσιμες για την πλευρά HV, όπως το περιτυλιγμένο δίκτυο, ο ανεφοδιασμός διπλός-δύναμης, το τερματικό και η μέτρηση HV.


Κατοχή όλων των λειτουργιών του παραδοσιακού αστικού υποσταθμού μετασχηματιστών.

2. Λιγότερη επένδυση, λιγότερες διαστημικό επάγγελμα εγκαταστάσεων και γρήγορη παράδοση


Λιγότερη επένδυση: χαμηλότερο κόστος έναντι του παραδοσιακού αστικού υποσταθμού μετασχηματιστών.
Λιγότερο διάστημα εγκαταστάσεων: μόνο το ένα τρίτο του διαστήματος απαιτείται.
Γρήγορη παράδοση: ο υποσταθμός θα μπορούσε να παραδοθεί μέσα σε έναν μήνα.

3. Υψηλή αξιοπιστία


Η ερμητικώς σφραγισμένη δομή υιοθετείται και η περίφραξη στηρίζεται σοβαρά, χωρίς την ανάγκη για την απόσταση και αρκετά την εξασφάλιση μόνωσης προσωπικής ασφάλειας του χειριστή.


Ο προστατευτικός φράκτης προστίθεται για το δωμάτιο μετασχηματιστών, για να αποφύγει την τυχαία είσοδο στο δωμάτιο μετασχηματιστών.

4. Αξιόπιστος έλεγχος ανόδου θερμοκρασίας και άριστη απόδοση διασποράς θερμότητας


Η δομή εξαερισμού της «επίδρασης καπνοδόχων» υιοθετείται για την περίφραξη και βελτιστοποιείται για να επιτρέψει το προϊόν με την υψηλότερη απόδοση διασποράς θερμότητας. Τα αυξανόμενα μέτρα ελέγχου θερμοκρασίας της περίφραξης ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα 10K-κατηγορίας που διευκρινίζονται σε GB/T το 17467-1998 και IEC1330.

5. Άριστη προσαρμοστικότητα περιβάλλοντος

 


6. Εύκαμπτη δομή


Ο πολλαπλάσιος τύπος δομών είναι διαθέσιμος για την επιλογή του πελάτη, με τις υποσυγκεντρώσεις που κανονίζονται στο διαφορετικό σχεδιάγραμμα, κατά συνέπεια για να ικανοποιήσουν την ειδική απαίτηση του πελάτη.

 

 

Άναμμα

 

Εάν οι ανωτέρω επιθεωρήσεις βρίσκουν τον εξοπλισμό στο καλό κράτος, κατόπιν μεταστρέψτε τον εξοπλισμό ως ακόλουθα βήματα.

  1. Σε σχέση με τον τελικό όρο HV, μεταστρέψτε το μετατροπέα βρυσών στην κατάλληλη θέση του.
  2. Κλείστε τις πόρτες αιθουσών HV και αιθουσών μετασχηματιστών. Όλοι οι διακόπτες HV και της LV πρέπει να είναι μέσα ΑΠΌ το κράτος.
    Σημείωση: Ο διακόπτης επιχωμάτωσης στο καλώδιο-εισερχόμενο τερματικό HV πρέπει να σβηστεί. Διαφορετικά το φάση--γήινο βραχυκύκλωμα μπορεί να συμβεί
  3. Ανάψτε την εξωτερική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος HV καλώδιο-εισερχόμενη. Κατόπιν ο δείκτης ηλεκτρικής ενέργειας νέου για τα φω'τα αιθουσών HV.
  4. Ανάψτε το μονωτή HV, κατόπιν ανάψτε τον κύριο διακόπτη HV. Ελέγξτε εάν κάθε συσκευή λειτουργεί κανονικά. Κάνετε το μετασχηματιστή για να λειτουργήσετε ξεφορτώνει το κράτος. Ελέγξτε το κράτος συσκευών και τάση που εξασφαλίζει προσαρμόζονται στην απαίτηση λειτουργίας. Εάν οποιαδήποτε ανωμαλία εμφανίζεται σε αυτό το βήμα, παρακαλώ σβήστε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και ανακαλύψτε τις αιτίες. Εάν η περιβαλλοντική θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από -20℃, παρακαλώ τρέξτε τον εξοπλισμό για τις 24ωρες προθερμάνσεις πρίν συνεχίζει το επόμενο βήμα.
  5. Μετά από τη λειτουργία σε HV το τερματικό επιβεβαιώνεται ΕΝΤΆΞΕΙ, συνεχίστε να ανάβετε το κύκλωμα της LV. Αρχικά ανάψτε τον καλώδιο-εισερχόμενο μονωτή της LV. Ανάψτε τον καλώδιο-εισερχόμενο διακόπτη της LV.
  6. Ανάψτε τον καλώδιο-εξερχόμενο διακόπτη της LV. Κατόπιν, ελέγξτε το αμπερόμετρο και άλλους δείκτες. Παρακαλώ ελέγξτε το κράτος υπηρεσιών. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ανωμαλίας, παρακαλώ σβήστε το διακόπτη αμέσως.
  7. Ανάψτε το διακόπτη αποζημιώσεων ικανότητας και ελέγξτε κάθε δείκτη και τις συσκευές. Εάν οποιαδήποτε ανωμαλία εμφανίζεται, παρακαλώ σβήστε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και ανακαλύψτε τις αιτίες.
  8. Ανάψτε το διακόπτη κλάδων και συνδέστε τα φορτία αντίστοιχα στη σειρά της ικανότητάς τους από χαμηλότερο με υψηλότερο.

Μετά από τη LV η τελική λειτουργία επιβεβαιώνεται ΕΝΤΆΞΕΙ. Κλείστε όλες τις πόρτες και τελειώστε τα βήματα για την τοποθέτηση του εξοπλισμού στην υπηρεσία. Τώρα, ο εξοπλισμός μπορεί να τεθεί στην κανονική υπηρεσία.

10 - 6,6 προκατασκευασμένος KV υποσταθμών διπλός υποσταθμός μετασχηματιστών τάσης συμπαγής

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sandy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798