Ξηρός χάλυβας IP30 εξαρτημάτων μετασχηματιστών τύπων - προστατευτική περίφραξη κατηγορίας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Pearl Electric
Πιστοποίηση: KEMA, CE, CCC, ISO9001
Αριθμό μοντέλου: PECS, SC (Β) 9-15
Ποσότητα παραγγελίας min: 2 μονάδες
Τιμή: USD/RMB
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη ξύλινη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: πρώην-εργασία 30days-50days
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 9000 μονάδες το χρόνο

 

Χάλυβας, IP30 - κατηγορία, προστατευτική περίφραξη, μετασχηματιστής ξηρός-τύπων, εξάρτημα για το μετασχηματιστή

 

Προστατευτική περίφραξη


Τα ελκυστικά και φορώ-ανθεκτικά προστατευτικά συνημμένα είναι διαθέσιμα για να παρέχουν την πρόσθετη προστασία στο μετασχηματιστή, και το επίπεδο προστασίας θα μπορούσε να είναι IP20, IP23 ή υψηλότερος.

 

Το υλικό είναι πιάτο ανοξείδωτου, πιάτο κραμάτων αργιλίου και άλλα κατάλληλα υλικά.

 

IP20 η περίφραξη παρέχει στην προστασία ενάντια στην είσοδο των ξένων αντικειμένων τη διάμετρο που υπερβαίνει 12mm και θα μπορούσε να αντισταθεί τον τυχαίο κλονισμό.

 

IP23 η περίφραξη, εκτός από τις λειτουργίες της περίφραξης IP20, παρέχει επίσης την προστασία ενάντια στις βροχοπτώσεις σε μια κάθετη γωνία λιγότερο από 60°. Αλλά η περίφραξη IP23 θα μειώσει την ικανότητα ψύξης του μετασχηματιστή από για 5%~10%, επομένως αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την επιλογή της περίφραξης για το μετασχηματιστή.

 

Η υποστήριξη καλωδίων παρέχεται για τις εισερχόμενες (εξερχόμενες) συνδέσεις HV (LV) από το κατώτατο σημείο της περίφραξης.
 

Λεπτομέρειες εγκατάστασης

 

Η περίφραξη πρέπει να εγκατασταθεί σύμφωνα με τη σειρά αριθ., πιάτα με την ίδια σειρά καμία πρέπει να καθοριστεί από κοινού. Η σύνδεση του καθαρού πιάτου και αυλάκι, του πιάτου σχεδίων και του αυλακιού, πρέπει να στερεωθεί από M5x12 τη self-tapping βίδα. Η σύνδεση δύο αυλακώσεων πρέπει να σφιγχτεί από τις τρισδιάστατες επαφές, τον κεφαληφόρο κοχλία κεφαλιών υποδοχών M8 καθώς επίσης και τον επίπεδο φραγμό. Μεταξύ των trislots, μεταξύ δύο αυλακώσεων και trislot, η σύνδεση με τη σύνδεση επιβιβάζεται και ένα σύνολο εξωτερικός-εξαγωνικών βίδας και καρυδιού M8.

 

Κάνετε ένα παράδειγμα της σύνδεσης του μπροστινού πιάτου και του πιάτου αριστερών πλευρών. Η συνδέοντας πλευρά είναι Α1.

1: Το ανώτερο καθαρό πιάτο της μπροστινής πλευράς και της μέσης πόρτας χρειάζεται την πρώτη εγκατάσταση. Η σύνδεση του καθαρού πιάτου και trislots στερεώνεται από M5×12 τη self-tapping βίδα.

Ο ανώτερος κεντρικός στυλοβάτης του καθαρού πιάτου συνδέει με τον κεντρικό στυλοβάτη της πόρτας με τη σύνδεση του πίνακα και του έτοιμου παιχνιδιού του εξωτερικός-εξαγωνικού καρυδιού M8. (Η συντήρηση που συγκεντρώνεται, και ευθυγραμμίζει και στην δύο πλευρά)

 

2: Εγκαταστήστε την μπροστινή πλευρά και η αριστερή πλευρά, αρχικά, συνδέει τον πίνακα μεταξύ των trislots. (Άλλες πλευρές είναι τα ίδια βήματα). Όπως φαίνεται, η τρισδιάστατη επαφή του Α1 στο αριστερό κάτω από την πλευρά συνδέεται με δύο αυλακώσεις του Α1 στην μπροστινή πλευρά, χρησιμοποιώντας το κεφάλι υποδοχών M8 επάνω στη βίδα και τον επίπεδο φραγμό που σφίγγουν.


Εκτελεσμένα πρότυπα
IEC60076-11, DIN42523

 

Ξηρός χάλυβας IP30 εξαρτημάτων μετασχηματιστών τύπων - προστατευτική περίφραξη κατηγορίας

Στοιχεία επικοινωνίας
Sandy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798